Лепенка против зрачење

Специјална лепенка „Radi Safe" за вашиот мобилен апарат, компјутер, телевизор, таблет, и сите останати апарати кои зрачат секојдневно околу вас! Со оваа специјална лепенка драстично го намалувате зрачењето. Во едно пакетче има 1 лепенка.
Достапност: распродадено
ден 109,00

Видете поврзани производи

Клиентите исто купуваат

Кожен тефтер А5 - Lyoness

Високо квалитетен тефтер, А5 диманзија, со гравирано Lyoness лого.
ден 699,00