Податоци за настан

10 х билети за Lyconet Настан Hotel Marriott 15-12-2017

Lyconet Настан Hotel Marriott 15-12-2017

Дата:

15.12.2017

Почеток:

19:00

Пријава:

18:30

Крај:

19:00

ОРГАНИЗАТОР:

Lyconet

ЛОКАЦИЈА НА НАСТАНОТ:

Слика од 10 х билети за Lyconet Настан Hotel Marriott 15-12-2017

Адреса

Плоштад Македонија 7

1000 Скопје

ИНФОРМАЦИИ

 

Lyconet Настан Hotel Marriott 15-12-2017

ВРЕМЕ НА ОДРЖУВАЊЕ НА НАСТАНОТ 19.00 - 21.00 ЧАСОТ

 

МАПА

Адреса

Плоштад Македонија 7

1000 Скопје