За Cashback Store

Добредојдовте во cashback-store.com! 

Cashback-store.com е онлајн продавница која е посветена на Cashback Card Заедницата во Македонија, но и за сите оние кои сакаат на едноставен и брз начин да дојдат до најдобрата литература за личен развој.

Исто така, Cashback Store е единствен лиценциран продавач на брендирани производи на Lyoness во Македонија, кои го носат логото на Cashback Card, Lyconet и Cashback Solutions. Овие производи се наменети за сите членови и трговски партнери на Lyoness. 

Покрај книги за личен развој и брендирани производи, оваа онлајн продавница нуди и услуги за онлајн продажба на карти, за настани специјализирани за Cashback Card Заедницата или други едукативни настани од областа на мрежниот маркетинг, продажбата, претприемништвото и личниот развој.

Наша цел е да Ви овозможиме одлично искуство при онлајн купувањето и притоа да Ве надградиме со Lyoness предностите! Затоа не заборавајте да го активирате Вашиот Cashback секогаш кога пазарувате кај нас!