Cashback World магнети за фрижидер x 5

Cashback World магнети за фрижидер x 5
ден 125,00

Видете поврзани производи

Cashback World магнети за фрижидер x 5 

Клиентите исто купуваат

Тефтер (Lyconet) х 25 парчиња

ден 1.250,00 ден 999,00

333 Афирмации - Катерина Ангеловска

„Секоја реченица од ова дело е запишано во секоја клетка од битието на Катерина и дише нанадвор кон светот од секоја нејзина пора. Толку едноставно за читање. Беше само прашање на време кога нејзиното драгоцено искуство и знаење за суштинските нешта во животот ќе се преточат во живи симболи на хартија. Живи, затоа што се како инфузија што буди радост на постоењето. Будат копнеж за раст и обединување во создавањето на најљубовни светови.“ Лидија Гоѕин Балтовска, доктор на науки по источна филозофија, професионален енерготерапевт, регресотерапевт, РЕИКИ учител, ХУЕСА инструктор и советник за личен развоj
ден 250,00