Податоци за настан

Билет за Lyconet Настан Хотел Александар Палас 10.06.2018

Билет за Lyconet Настан Хотел Александар Палас 10.06.2018 ВАЖНО: Настанот е наменет исклучиво за активни Lyconet Маркетери со постигната минимална кариера 1 во последните 6 месеци. Cashback Store го задржува правото да одбие нарачка доколку истата е извршена од страна на клиент кој не е активен Lyconet Маркетер или се евидентира злоупотреба односно повеќекратна нарачка.

Дата:

10.06.2018

Почеток:

19:00

Пријава:

17:00

Крај:

21:00

ОРГАНИЗАТОР:

Lyconet

ЛОКАЦИЈА НА НАСТАНОТ:

Слика од Билет за Lyconet Настан Хотел Александар Палас 10.06.2018
Skopje Marriott Hotel
Plostad Makedonija 7, Skopje 1000, Macedonia

ИНФОРМАЦИИ

 

Билет за Lyconet Настан Хотел Александар Палас 10.06.2018

ВРЕМЕ НА ОДРЖУВАЊЕ НА НАСТАНОТ 19.00 - 21.00 ЧАСОТ

 

ВАЖНО:

Настанот е наменет исклучиво за активни Lyconet Маркетери со минимална постигната кариера 1 во последните 6 месеци.


Cashback Store го задржува правото да одбие нарачка доколку истата е извршена од страна на клиент кој не е активен Lyconet Маркетер или не се придржува на условот да има постигнато минимална кариера од кариерно ниво 1 во последните 6 месеци или се евидентира злоупотреба односно повеќекратна нарачка.

 

 

 

МАПА

Skopje Marriott Hotel
Plostad Makedonija 7, Skopje 1000, Macedonia