Настани

Настани е рубрика поставена токму за Вас на кои им е потребна можноста за онлајн продажба на карти за Вашиот приватен настан или пак едноставно барате дополнителен продажен канал.

Ние ќе го поставиме овде Вашиот настан, согласно насоките и податоците кои ќе ни ги испратите, за потоа да обезбедиме за Вас можност за Вашите клиенти онлајн да можат да купат карта за настанот и онлајн да ја испечатат, а со тоа на Вас да ви ја олесниме работата околу останатата припрема и организација.

Условот за поставување на настан е да обезбедите маржа од продажбата од која ќе се одобри Cashback-от према купувачите!

Доколку сте заинтересирани да го поставите на нашиот веб сајт сопствениот настан, Ве молиме испратете барање на email info@cashback-store.com и ние ќе го направиме тоа за Вас.

 

Покажи како Grid Лист
Сортирај по
Покажи по страна

5 КНИГИ (10% Попуст) - Go Pro: 7 Steps to Becoming a Network Marketing Professional (англиски јазик) - Eric Worre

Едноставна книга која е наменета за секој човек кој се занимава со мрежен маркетинг како професија. Авторот на книгата е Ерик Вори кој е најпознат професионалец на мрежниот маркетинг во светот. Доколку сте решени да се занимавате со продажба преку дупликација, токму ова е правата ккнига за вас. Кратки и јасни 7 способности за постојан успех во сопствениот бизнис.
ден 3.995,00 ден 3.599,00 excluding shipping

Cashback World магнети за фрижидер x 5

Cashback World магнети за фрижидер x 5
ден 125,00 excluding shipping

Lyconet Работилница

Материјали за Lyconet работилница со капацитет до 25 луѓе.
ден 11.596,00 ден 10.499,00 excluding shipping

333 Афирмации - Катерина Ангеловска

„Секоја реченица од ова дело е запишано во секоја клетка од битието на Катерина и дише нанадвор кон светот од секоја нејзина пора. Толку едноставно за читање. Беше само прашање на време кога нејзиното драгоцено искуство и знаење за суштинските нешта во животот ќе се преточат во живи симболи на хартија. Живи, затоа што се како инфузија што буди радост на постоењето. Будат копнеж за раст и обединување во создавањето на најљубовни светови.“ Лидија Гоѕин Балтовска, доктор на науки по источна филозофија, професионален енерготерапевт, регресотерапевт, РЕИКИ учител, ХУЕСА инструктор и советник за личен развоj
ден 295,00 excluding shipping